Plaža Bošana

Plaža Bošana je šljunčana s postupnim ulazom u more, koja se nalazi na sjeverozapadnoj strani grada Biograda na moru, odmah pored marine Kornati, a povezana je primorskom cestom do mjesta Sv. Filip i Jakov.Na tom pravcu nalazi se niz manjih šljunčano-pješčanih plaža koje nisu napučene ljudima i imaju takodjer postepeni ulaz u more.

Na plaži Bošana dostupan je teren za odbojku na pijesku, te nekoliko restorana, trgovina i fast food. Plaža Bošanaje također opremljena sa kabinama za presvlačenje i tuševima. Direktno na plaži Bošana je i dječje igralište.Jedini nedostatak je nedostatak hladovine, pa ne zaboravite ponijeti suncobrane i sunčane naočale.

Tip plaže: Plaža s finim šljunkom i s plavom zastavom
Image
Image

Plaža Dražica

Najpoznatija plaža u Biogradu, nalazi se 10-tak minuta hoda od samog centra smještena uz gustu borovu šumu i uređeno šetalište. Plaža Dražica nagrađena je Plavom zastavom kao simbolom čistoće, uređenosti i kvalitete sadržaja na plaži.

Posuta je sitnim šljunkom i proteže se 300 metara, a na njoj se nalaze razni zabavni sadržaji poput aquagana, restorana, a mogu se unajmiti pedaline i skuteri. Gusta vegetacija iznad plaže pružit će Vam ugodnu hladovinu. Plažu nadgledaju spasioci pa se možete

Tip plaže: Plaža s finim šljunkom i s plavom zastavom

Plaža Kumenat

Biograd na Moru ima razvedenu obalu koju krase brojne uvale sa predivnim šljunčanim i pješčanim plažama. Za one koji žele izbjeći gužvu, savršena plaža nalazi se 2 kilometra od centra u elitnom apartmanskom naselju Kumenat. Plaža je šljunčana, sa betoniranim dijelovima i okružena je borovim šumama. Na njoj se nalazi bar sa izvrsnom ugostiteljskom ponudom raznih pića.

Uz obalu se proteže niz pješčanih uvala uz koje su smješteni razni turistički sadržaji, poput teniskih, košarkaških i nogometnih terena, barova i restorana. U blizini se nalazi manja naturistička plaža, nadomak uvale Crvena Luka.

Tip plaže: Plaža s finim šljunkom
Image
Image

Plaža Soline

Biograd na Moru smješten je na srednjem dijelu jadranske obale, nadomak grada Zadra, a ispred njega se prostire pašmanski kanal s brojnim razasutim otočićima i skrivenim plažama. Uređenim šetalištem iz centra grada doći ćete do jedne od najljepših plaža, plaže Soline. Smještena je ispod istoimenog kampa, a u neposrednoj blizini nalazi se moderni teniski centar i niz rekreativnih sadržaja poput škole ronjenja, jedrenja i plivanja, te iznajmljivanje bicikala. Plaža je pješčana s blagim ulazom u more što je osobito prikladno za obitelji s djecom, kao i sve ljubitelje pješčanih plaža.
Na plaži možete unajmiti kajake i pedaline, a djecu će razveseliti skakanje na trampolinu. Zona za kupače ograđena je i osigurana od plovila za koje je predviđen poseban dio.

Tip plaže: Pješčana uvala

+385 23 384 363

cistoca@bosana.hr